Wie zijn we?

Wie zijn we?

Wij zijn een spontane en vriendelijke groep mensen die mensen er toe aansporen om terug in beweging te komen. Alle sessies zijn zo ontworpen dat je  het zelf leuk vindt, en jezelf fysiek uitdagen op een manier waarvan je dacht die nooit te kunnen.

Kan ik hier calorieën mee verbranden?

Elke training kunt u verwachten van 700 tot 1400 calorieën per sessie te verbranden! En daar stopt er niet; Uw lichaam blijft calorieën verbranden door de rest van de dag of avond en zet uw lichaam om in een vetverbrandingsmachine

Wat voor soort oefeningen zullen we doen?

We oefenen vooral met uw eigen lichaamsgewicht; er zijn ook onderdelen met gespecialiseerde uitrusting. U verplaatst uw lichaam in verschillende richtingen - het is zo dat we u flexibel kunnen maken door beweging, en daarom voorkomen dat letsel optreedt. Een paar typische oefeningen zouden kunnen zijn, lunges, squats, push ups, abs oefeningen en toning oefeningen, evenals cardiovasculaire training (jogging |), interval circuits, boksen en kickboxing.

De fitness is routine; en fit camp?

Naar de fitness gaan kan op den duur vervelen omdat je dikwijls dezelfde routine volgt en dikwijls alleen bent . Met fit kamp kijken we altijd naar nieuwe en opwindende trainingen, zodat we kunnen garanderen dat u niet verveeld raakt, de sessies vliegen voorbij, en je kijkt reeds uit naar de volgende sessie.

Daarenboven is dit in een groep van mensen en meestal buiten, daardoor is diet niet vergelijkbaar met zweten in een fitness.

Zal het mijn stressniveau verminderen?

Oefeningen hebben bewezen de stress te verminderen door hormonen zoals cortisol te verminderen, en endorfines te doen toenemen (uw hersenen voelen goede chemicaliën), waardoor u een directe en langdurige boost krijgt die u meer positief doet denken en u meer kunt ontspannen. Het trainen van je lichaam is ook een geweldige manier om je gedachten van het werk weg te nemen, of iets anders dat stress of angst in je leven kan veroorzaken, en het is een uitstekende manier om sociaal te zijn en nieuwe vrienden te maken.

Als je mee komt doen kan je…?

Dit verwachten: Lichtere lichaamsbouw, verhoogde kracht, verbeterde energie en uithoudingsvermogen, sneller metabolisme om meer vet te verbranden, plattere buik, smallere taille, gewichtsverlies, 3-15% afname in lichaamsvet, verhoogde spiertonus en flexibiliteit, meer vertrouwen en beter zelfbeeld, verminderde stress , Spanning en angst, vermindering van verlangen naar vetten, suiker en junk food, de slaap verbetert en je verhoogt je productiviteit, en je favoriete kledij zit gewoon beter. J

Wat moet ik meenemen?

1. Comfortabele trainingskleding om u droog te houden en goede sportschoenen.

2. Waterfles-bottle en handdoek

3. In de winter: draag geschikte handschoenen en een waterdichte jas.

4. Het is belangrijk om in de winter extra lagen te dragen en de lagen te kunnen afnemen.

5. Goede vriendelijke en positieve houding

Ben ik te oud of jong om mee te doen?

NEE, als u de wil hebt om te beginnen met fit camp, kom dat de sfeer opsnuiven. De sessies worden verzorgd voor de hele groep en u wordt aangemoedigd om alleen te doen wat u comfortabel vindt.

Met de hulp van de instructeurs en de anderen voel je je gesterkt. We hebben een breed scala van fit campleden van 16 jaar tot 65 jaar.

We vragen , als je minderjarig bent, minstens één van je ouders ook meekomt.

Ik ben niet fit, kan ik nog steeds meedoen?

DAT is ook ons doel.

Het is toegankelijk voor iedereen. We willen je aan het sporten krijgen voor je eigen gezondheid.

U wordt aangemoedigd om te doen wat u en uw lichaam aankan, en hoe u meedoet, hoe fitter u zal worden. De instructeurs zijn ervaren Persoonlijke Trainers of Coaches.

Zij zullen u van het begin helpen totdat u comfortabel bent en vrienden bent geworden met de anderen.

Hoe vaak moet ik trainen om fit te worden?

Dit hangt allemaal af van de persoon, we starten steeds 1 x week en afhankelijk van wat u wil kan dit meerdere keren per week zijn.